Ingrediente:
- 3 oua
- 1 cutie de ciuperci (sau aprox. 400 gr. ciuperci proaspete)
-3 cepe taiate cubulete
- 100 gr. faina
- 100 gr smantana
- 1 legatura mare de marar
- ulei, sare, piper
Se pune la calit ceapa, apoi, se adauga ciupercile cu putina apa si se lasa sa se inabuse bine. Apoi se iau de pe foc si intr-un castron se amesteca cu galbenusurile si mararul tocat. Se potrivesc de sare si piper.
Se adauga smantana. |
Se lasa sa se raceasca apoi se taie felii. |
Eu am fost nevoita sa fac doua tavi in aceeasi zi pentru ca pe prima s-a intamplat sa mi-o manance niste musafiri simpatici aparuti din senin si pe care nu prea aveam cu ce sa-i servesc. Asa ca am fost nevoita sa mai fac o tava pentru invitatii din ziua de Sf. Ion. Reteta am luat-o de pe blogul plin cu bunatati |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu